1. Home
  2. Nieuws

Nieuws

Extra nieuwsbrief i.v.m. Coronavirus

Naar aanleiding van de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus willen wij u graag informeren hoe Wepp omgaat met deze situatie. 

Lees meer
Wepp 2032 Wide

Introductie Wepp 2032+ Diesel Systeem Behandeling Compleet

Eén simpele dosis om uw complete dieselmotor in topconditie te houden.  De nieuwste dieselmotoren zijn uitgerust met zeer geavanceerde inspuit- en motorsystemen. Dankzij de verfijnde techniek levert de motor een hoger rendement, verbruikt die minder brandstof en stoot die minder roet uit. Leve de voortuitgang, maar er kleeft wel één nadeel aan: hoe verfijnder de techniek, hoe gevoeliger de motor is voor vervuiling en storingen. Om deze ingenieuze krachtbron in topconditie te houden is regelmatig onderhoud met speciale additieven absoluut noodzakelijk. Hiervoor biedt Wepp nu een even simpele als doeltreffende oplossing:  Wepp 2032+ Diesel Systeem Behandeling Compleet  

Lees meer

E10 benzine

Vanaf 1 oktober 2019 wordt E10 op de meeste tankstations verplicht aangeboden. Alleen tankstations die maar 1 soort benzine kunnen aanbieden zijn vrij in de keuze om E10 of een andere benzine -bijvoorbeeld E5- aan te bieden.


Wat zijn de gevolgen? 


Lees meer

Fout in veiligheidsblad Wepp 2120 Aircoreiniger ProBio

Door het aanvinken van een verkeerde grondstof bij het vervaardigen van het Veiligheidsblad van Wepp 2120 Aircoreiniger ProBio, zat hier een fout in. Dit is na constatering direct aangepast. Het juiste Veiligheidsblad staat inmiddels op onze website en is daar vrij te downloaden. Onze excuses voor het ongemak.

Lees meer
Tü V Thüringen

2014 Tüv Thuringen certificeert onze Brandstof Systeem Behandelingen

De Tüv Thüringen bevestigt de werking van Wepp 2032 Diesel Systeem Behandeling en Wepp 2036 Benzine Systeem Behandeling met 2 certificaten!!

Lees meer
2010

Motor reinigen, helpt dat?

Na het lezen van het artikel zult u zien dat het, zelfs bij het gebruik van olie van goede kwaliteit, inderdaad zin heeft om periodiek een motorreiniging uit te voeren.

Lees meer