1. Home
  2. Nieuws

Nieuws

Tü V Thüringen

2014 Tüv Thuringen certificeert onze Brandstof Systeem Behandelingen

De Tüv Thüringen bevestigt de werking van Wepp 2032 Diesel Systeem Behandeling en Wepp 2036 Benzine Systeem Behandeling met 2 certificaten!!

Lees meer
2010

Motor reinigen, helpt dat?

Na het lezen van het artikel zult u zien dat het, zelfs bij het gebruik van olie van goede kwaliteit, inderdaad zin heeft om periodiek een motorreiniging uit te voeren.

Lees meer
2011

Nieuwe naam Wepp 2011

De oude naam van Wepp 2011 dekte al lang de lading niet meer. Vandaar dat de naam aangepast is aan de veelzijdige werking en voortaan voluit wordt aangeduid als WEPP 2011 Motor Systeem Behandeling.

Lees meer
150915 Wepp1

2015 Wepp GMBH betrekt nieuwbouw in Bimbach (Fulda)

De expansie zet door en we kunnen met trots melden dat we onze nieuwbouw in Bimbach (Fulda Duitsland) hebben betrokken. Met 2 ruime hallen met 2 afvullijnen om aan de toenemende vraag naar onze kwaliteitsproducten te kunnen voldoen.

Lees meer
Wepp 2120

Introductie volledig "Groene" Aircoreiniger

WEPP Benelux B.V. introduceert een volledig groene Aircoreiniger onder de naam WEPP 2120 Aircoreiniger ProBio. Met deze revolutionaire technologie slaat WEPP Benelux B.V. een volledig nieuwe weg in op het gebied van aircoreiniging en sluit hiermee aan op het steeds “groener” wordende imago van de autobranche.

Lees meer